BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Бог да ни е на помощ: Друсани и пияни младежи хвърчат по пернишките улици с коли

Първият „герой“ за този уикенд е 19-годишен, задържан от полицаите за шофиране на автомобил с концентрация на алкохол в кръвта над 1, 2 промила.

На 27 юни 20 минути след полунощ в гр. Перник е проверен Фолксваген „Поло“, управляван от 19-годишен перничанин. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 1, 49 промила в издишания въздух. Младежът дал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за 24 ч. с полицейска мярка.
Започнато е бързо производство и работата продължава.

Други двама „съвестни“ шофьори от Перник ще бъдат съдени.

Единият е на 20 години и  е управлявал Фолксваген „Пасат“ под въздействието на амфетамин. Младежът бил проверен на 26 февруари в град Перник. Привлечен е като обвиняем по чл. 343 „б“, ал. 3 от Наказателния кодекс.

Истински рекордьор в категория пияндета-шофьори е 44-годишен перничанин. Той е засечен на 27 май през нощта на ул. „Ю. Гагарин“, а при тест за алкохо, пробата отчела 2, 29 промила в издишания въздух. Шофирал е Фиат „Пунто“. Перничанинът отказал кръвна проба. След проведено разследване е привлечен като обвиняем по чл. 343 „б“, ал. 1 от Наказателния кодекс.

Както знаете това не са единични случаи, а част от криминалната статистика на града. Ежедневно пътните полицаи спират за проверка коли на случаен принцип и се натъкват на подобни опасни шофьори. А още колко като тях са успели да се измъкнат от закона.

Хидравлични ремонти в Перник – 0884052132

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!