BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Вяра Церовска: Донесохме промяната в село Драгичево

img_9494

Щастлива съм и с гордост мога да заявя, че след толкова години застой, с нас дойде промяната в Драгичево. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за втори мандат Вяра Церовска на среща с жителите на населеното място. Тя представи своята предизборна програма, в която основен акцент ще бъде развитието на инфраструктурата, асфалтирането на улиците и ремонт на тротоарите.
„Вчера стартира изграждането на първия етап от канализацията на най-голямото село в Перник – Драгичево. С изграждането на канализацията ще се преустанови изтичането на битовите води в прилежащите реки и дерета и ще се подобрят съществено жизнените условия. През следващата седмица ще започне рехабилитация на третокласния път Драгичево- Рударци- Кладница, като изцяло ще бъде подменена и подземната инфраструктура“, съобщи Вяра Церовска. Тя не скри радостта си от факта, че с общи усилия и въпреки демографската криза, през новата учебна година училището и детската градина увеличават броя на децата.

“Бях кмет на с. Драгичево през последните 4 години. През целия си мандат работих за това да направя моето село едно по-добро място за живеене. Знаейки, че ще бъде много трудно заради натрупаните през годините проблеми – единственото, което обещах, е че ще работя. Благодаря на кмета на община Перник и нейния екип, и най-вече на хората, които повярваха в мен, за да направим заедно възможни много от нещата, които ми се искаше да се случат. През тези години слушахме гласа на хората и постигнахме много успехи“, сподели Виктор Викторов и допълни, че застава пред местните жители с гордо вдигната глава.
„Днес отново е време за избор и заставам пред вас с програма за управление на с. Драгичево. Ще работя за осъществяването на водния проект, който вече стартира. Ще работя за изграждане на нови улици, тротоари и видеонаблюдение както и за подобряване на условията за активен отдих чрез изграждане на още нови площадки, спортни игрища и терени. Ще продължим въвеждането на енергоспестяващо осветление. Ще продължим да поддържаме чистотата в селото чрез редовно сметоизвозване. Ще кандидатстваме за участие по европейски програми за развитие“, категорично заяви Виктор Викторов.

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!