BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Вяра Церовска: Скоро село Рударци ще има нов водопровод

img_9385

Следващата седмица стартира ремонтът на пътя Драгичево-Рударци-Кладница. Освен преасфалтиране, успяхме да направим така, че в проекта да бъде включена и подмяна на остарялата водопроводна мрежа. Новината съобщи кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Перник Вяра Церовска, която представи пред местните жители своята програма за управление в следващите 4 години.

„Един от големи проблеми в Рударци беше липсата на вода във високите зони. Направихме проект, защитихме го и ще доведем вода през яз. „Студена“ до високите зони. Започването на канализация в Драгичево дава възможност в следващите години да проектираме канализация и на село Рударци“, сподели още Вяра Церовска. Тя беше категорична, че в годините начело на общината, е работила открито в диалог с хората, като това ѝ дава сили и увереност отново да поиска доверието на гражданите.

img_9379

„През последните 4 години образованието и образователната база бяха наш приоритет. С огромната подкрепа на кмета Вяра Церовска и нейния екип, спасихме и облагородихме местното училище и подобрихме средата, в която учат нашите деца. Санирахме сградата и подменихме дограмата. Направихме основен ремонт на покрива. Немалко средства и усилия бяха вложени  и в обновяването на читалището. Направихме основен ремонт на покрива. Подменихме дограмата. Направихме вътрешен ремонт и обновихме библиотеката. Когато бях избран за кмет, в Рударци нямаше детска площадка, днес имаме цели 4. Успяхме да подменим 200 тела с ново лед осветление, с което намалихме сметките за  електроенергия значително. Всяка година изкърпваме и асфалтираме улици. Имаме много асфалтирани улици, ще продължим да работим в тази посока“, заяви кандидатът за кмет на населеното място Богдан Богданов.

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!