BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ден 6-ти откакто затвориха града: Огромни задръствания към София, хвърчащи декларации по пътя и изнервени шофьори

И тази сутрин дълги колони се извика пред временните КПП-та в пернишко. В 7 часа сутринта опашката от коли в посока София през Драгичево е километрична. Голяма колона се е образувала и при квартал Бела вода на влизане в града. През магистрала „Струма“…..няма какво да я коментираме. 

Тапата от автомобили обикновено се образува след 6 часа сутринта. Межу 5 и 6 часа сутринта положението е спокойно и няма задръстване, твърдят перничани, които пътуват всеки ден към София за работа.

Перничани са възмутени и че при проверките на колите имало хвърчащи декларации на хора с личните им данни по пътя. Хората се питат въобще как ще е съхраняват тези лични данни и няма ли да се злоупотреби с тях впоследствие.

Снимка: Miroslav Nikolov, Фейсбук

Снимка: Miroslav Nikolov, Фейсбук

В град Радомир също е мазало от коли. Радомирци, тръгнали за работа не могат да избязат от града. Снимка на ситуацията публикува Валентин Рашев‎ в групата на Радомир:

Снимка: Валентин Рашев‎, Фейсбук

Други пернчани избират алтернативата с влака и оставят колите си вкъщи.

„Че управляващите са прости са прости ма народа е още по прост аз след Понеделник и висенето ,си казах че тая няма да стане и се качих на Влака пътуване бързо и всичко е ок и най интересното е ,че никои не ме проверява с Влака“, пише Теодор в групата I see you КАТ Перник.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!