BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

До три дни започва ремонта на надлез „Иван Вазов“ в Перник

От следващата седмица  – понеделник – стартира дългоочакания ремонт на надлез „Иван Вазов“. Това съобщи кмета на Перник Станислав Владимиров. Срокът за изпълнение на ремонтните дейности е шест месеца.

Проектът за ремонта на рушащия се надлез е подготвен отдавна. Дейностите обаче са се забавили досега заради епидемията от коронавирус. Работници от фирмата изпълнител били заболели и това отложило строителните дейности.

Според кмета Владимиров това от една страна е за добро, тъй като отбивката за „Марина бара“ е вече готова и автомобилния поток ще бъде пренасочван през нея докато надлезът е затворен за ремонт.

„Ще следим за качество на изпълнението и за спазване на сроковете. До края на годината мостът трябва да бъде готов“, каза Владимиров.

Самият той по времето, по което беше депутат е сигнализирал за опасното състояние на моста. А по него отдавна е забранено преминаването на тежкотоварни автомобили.

Някои са по-напред: Абонирайте се за новините на „За Перник“ в Telegram.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!