BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Заснеха хит по време на пандемия на кариера в с. Студена. Певицата Тита се моли на полицаите да мине КПП-то

Най-новият музикален бг хит е сниман на кариерата край село Студена. Той е на рапъра Боро 1 и певицата Тита и се нарича „Вивалди“.

На кадрите, заснети в пернишко се вижда как Боро 1 се върти с червена кола и бебе за Ауди и БМВ-та, а Тита с руски букли като във фолка се кълчи на капака на колата.

За заснемването на тези кадри изпълнителите обаче са си имали проблеми с полицията, тъй като порчето е направено по време на извънредното положение и пандемията от коронавирус.

„Този път върнаха на КПП-тата моите стилисти и гримьори. Не бяхме сигурни дали ще заснемем сцената. Молихме се, а нашият режисьор подписа специални документи. Буквално за 2 часа имахме работа на кариерата на Студена край Перник“, казва пред бтв Тита.

Видеото е заснето за два дни на 4 различни локации. Част от сцените са обработени със специално създадени за клипа 3D ефекти, а в един от кадрите се забелязва и луната, която всъщност е специално създаден макет с диаметър над 2 метра. Режисьор на видеото е Павлин Иванов – Bashmotion. Текстът е на Боро 1, както и аранжиментът – заедно с Криско, музиката е на Roasty Suave.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!