BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кандидатът за кмет на Перник Вяра Церовска: Ще работим за още по-добри условия за спорт

received_772588523175761

“Миньор е емблема за Перник. Нашият ангажимент към клуба ще продължи и в следващ мандат. Ще работим за още по-добри условия за спорт. Изградихме 17 нови спортни площадки, които днес са пълни с деца и хора от различни възрасти“. Това заяви кандидатът за кмет на община Перник Вяра Церовска на среща с привържениците на футболен клуб „Миньор“.

Спортните фенове бяха категорични в подкрепата си към кандидата на политическа партия ГЕРБ, като подчертаха, че Вяра Церовска е единственият кмет на Община Перник, който подкрепя развитието на спорта в града.

received_964071623939618

„Нашата визия за Стадиона на мира е за едно модерно европейско съоръжение. Вече имаме одобрен проект от Министерството на младежта и спорта, който изцяло ще промени лекоатлетическата писта и осветлението, за да бъде пригоден за нуждите на различни спортове“, сподели д-р Церовска и съобщи, че завършва цялостният ремонт на волейболната зала и покрива в спортен комплекс „Дружба“.

received_396616427687758

„Следващата стъпка е проектиране на зала „Борис Гюдеров“ и реализирането на спортен комплекс в непосредствена близост до стадион „Металург“.

След разговори с младото поколение на Перник, поехме ангажимент да реализираме така желания тенис корт и скейт парк“, коментира още кандидатът на политическа партия ГЕРБ.

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!