BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Местна коалиция АБВ (ГЕРБ) в Ковачевци откри предизборната си кампания

fb_img_1569759513218


Със среща-дискусия местна коалиция АБВ (ГЕРБ) откри предизборната си кампания в Ковачевци. Десетки граждани се събраха в най-малката община в Пернишко, за да видят и чуят кандидатите за кмет и общински съветници на коалиция „Бъдеще за община Ковачевци“.

„Аз не искам Ковачевци да остане само спомен и история. За съжаление общината е в дългогодишен застой. Нужна е промяна в модела на сегашното управление, при което интересът на група хора се поставя над интересите на обществото. Община Ковачевци има потенциал да привлече инвестиции, дори и чуждестранни”, обърна се към присъстващите Марияна Миленова – кандидат за кмет на Ковачевци, издигнат от АБВ (ГЕРБ). Тя беше категорична, че се изправя пред своите съграждани, за да поиска итяхното доверие и заедно да извървят пътя на промяната и надеждата за Ковачевци – за една по-красива и развиваща се община. „Това е битка, която един човек не може да води. Тя ще е успешна, ако имаме здрав и сплотен отбор“, каза още тя.

fb_img_1569759526659

Областният координатор на ГЕРБ в Перник д-р Вяра Церовска определи Марияна Миленова като личността, която може да носи отговорността за промяната и развитието на община Ковачевци. „Да излезем от страха, да излезем от цитаделата Ковачевци. Време е хората тук да могат да говорят спокойно, да мислят спокойно, да живеят спокойно. Време е след всичките години на предоха нещо положително да се
случи в тази красива община. Никой няма право да взима свободата на хората да живеят и мислят различно. Демокрацията ни дава това право.
Вярваме в Марияна. Тя е един отговорен, образован, достоен човек, когото подкрепяме безрезервно“, сподели лидерът на ГЕРБ-Перник.

fb_img_1569759510593

Зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев беше категоричен, че няма място за страх, промяната е възможна, когато хората се обединят в общата кауза да бъде променен моделът на управление.

fb_img_1569759523396

„През всичките тези години ние сме били силни и сме печелили доверието на хората, защото сме били винаги близо до тях. Затова имаме силата да поискаме вашата подкрепа, защото община Ковачевци се нуждае от нова перспектива за развитие“, сподели народният представител д-р Александър Александров.

fb_img_1569759537319

Председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова беше категорична, че силата на ГЕРБ е в прекия контакт с хората. „Тук, в Ковачевци, съмишлениците на ГЕРБ и АБВ са хората, които имат визия за развитие. Това са интелигентните и мислещите хора-онези, които носят бъдещето. Във времето назад Ковачевци беше емблема за автентична красота и предоставяне на условия за туристически бизнес. Днес Ковачевци не просто запада, то не се развива, не нараства. Тук реално живеещите са под 800 души. Трябва да спре порочната практика бъдещето на местните
жители да бъде определяно от лица, които не живеят в Ковачевци, а се регистрират покрай избори. Статуквото тук не се променя. Ние като хора,
носещи развитието, имаме силата да преборим застоя тук“, заяви Ирена Соколова.

Местна коалиция АБВ (ГЕРБ) ще се яви в изборите за общински съветници и кметове с номер 67 в интегралната бюлетина.

fb_img_1569759540351 fb_img_1569759532655 fb_img_1569759529807 fb_img_1569759520298 fb_img_1569759507945

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!