BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мъртво пиян с БМВ катастрофира на магистрала „Струма“

Около един час преди полунощ, на автомагистрала „Струма“ е самокатастрофирал лек автомобил „БМВ“, удряйки се в разделителната мантинела, съобщават от МВР Перник.

Колата е управлявана от 49-годишен жител на гр. Нови Искър. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени рекордните 3, 00 промила в издишания въздух. Мъжът отказал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за 24 ч. с полицейска мярка. Автомобилът е иззет и работата по документиране на случая продължава. 

62-годишен на съд за управление на автомобил с чужди регистрационни табели.

На 27 април тази година, на пътя в брезнишкото с. Селищен дол е проверен товарен автомобил „УАЗ“, шофиран от 62-годишен местен жител. Оказало се, че номерата на автомобила са от друго моторно превозно средство. Мъжът е привлечен като обвиняем по чл. 345, ал. 2 от Наказателния кодекс и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“. 

Жител на гр. Ракитово ще отговаря за управление на автомобил с неистинска книжка.

На 08 март тази година, в брезнишкото с. Велковци е проверен лек автомобил, шофиран от 22-годишен от гр. Ракитово, общ. Пазарджик. Полицаите установили, че младежът е с неистинско свидетелство за правоуправление.  Изготвената експертиза установила по безспорен начин фалшивата книжка. Привлечен е като обвиняем по чл. 316 от Наказателния кодекс и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“. 

Работата по двата случая продължава съвместно с прокуратурата. 

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!