BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Народните представители от ГЕРБ: Бъдете здрави, отговорни пред бъдещето на нашия град и носете Перник в сърцата си!

img_7118-1024x635

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС
УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ И ГОСТИ НА ОБЩИНА ПЕРНИК,

В днешния ден отбелязваме празника на град Перник – 19-ти октомври, денят на Свети Иван Рилски, духовен покровител на Перник и на българския народ.
Празниците като неделима част от историята на всеки народ са свързани с неговия бит и култура. Те дават израз на стремежа и вярата за по-добър живот. Този ден е не само повод да се докоснем до миналото, но и да се гордеем с настоящето на родния край и да се устремим към бъдещето. През последните 4 години Перник се преобрази. Заедно с постигнатите инфраструктурни промени, със реализираните социални проекти, емблема на града ни са културата, колоритният обичай „Сурова“, който вече е включен в списъка на ЮНЕСКО за нематериалното културно наследство и Международният фестивал „Сурва“, който ни прославя в целия свят.
Нека с достойнство и мъдрост пазим традициите и заедно да работим за авторитета и просперитета на нашия град! Нека Свети Иван Рилски закриля нас и нашите семейства.
Бъдете здрави, отговорни пред бъдещето на нашия град и носете Перник в сърцата си!
Честит празник!

Д-р Александър Александров
Красимир Велчев
Народни представители в 44-то НС

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!