BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Откриха уникална изложба „10 причини да остана в моя Радомир“

img_20190917_183148
Уникална изложба „10 причини да остана в моя Радомир“ подари „Стандарт“ на общината.
10-те фото пана, представящи преобразяването на втория по брой население административен център в региона, са част от най-новата кампания на вестник „Стандарт“ „Моят град“. В нея се показват поне 10 причини за гордост на хората от българските градове и как техните градоначалници са способствали за промяната по време на настоящия си мандат по отношение на градската среда, инфраструктурата, културните обекти, спортните площадки, обновяването на училища и детски градини.
img_20190917_181726
Областният управител на Перник Ирена Соколова стана част от специалната церемония, на която бяха връчени и награди за принос в развитието на Радомир в категориите „Образование”, „Спорт”, „Сигурност” и „Общественици”.
„Радомир е вторият град в областта, който се представя през фотографския обектив и значимата национална кампания на страниците на вестник „Стандарт”. Направеното от кмета Пламен Алексиев за развитието и модернизирането на общината е видимо, стойностно и полезно, защото дава смисъл на хората, живеещи тук, да се развиват, да работят на местна територия и да създават свое поколение тук. Радомир е място на древен дух, а с направеното в последните години ни посреща с обновена визия и нови придобивки – зелени площи, детски площадки, с кътове за отдих и туризъм, подобрена инфраструктура.
Градът се развива с ускорени темпове на развитие, за което благоприятства и местния бизнес – фирми от висок клас и модерни производства”, каза Соколова.
 img_20190917_181726
Губернаторът благодари на организаторите на инициативата в лицето на главния редактор на вестник „Стандарт” Славка Бозукова и кмета на община Радомир Пламен Алексиев за съдействието му да бъде показан различният и многолик облик на общината.
Тя връчи първата от наградите в церемонията за принос в развитието на Радомир в сферата на културата на танцовия състав „Етнофолк“.
img_20190917_183121_1

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!