BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Перничанка изпорти бившия си мъж на полицията

Перничанка изпорти бившия си мъж на полициятаМъж е задържан за нарушаване на заповед за защита от домашно насилие.

На 10 март, в полицията бил получен сигнал от 33-годишна жена, че бившият й мъж е нарушил заповед на съдебен органа за защита от домашно насилие. Органите на реда реагирали незабавно и задържали нарушителя, 52-годишният П.Г. от областния град. Наложена му е 24 часова мярка по Закона за МВР и ще бъде уведомена Районна прокуратура – Перник.

49-годишен е задържан за унищожаване и повреждане.

Престъпленията са извършени на 11 март през нощта. Във Второ РУ било получено оплакване от собственика на лек автомобил Сузуки „Витара“, че е счупено страничното му огледало. Органите на реда предприели действия за установяване на извършителя. Следите повели към 49-годишният Е.Р. от областния град. Мъжът бил употребил алкохол и извършил противоправнто деяние. По-късно станало ясно, че същият е съпричастен и към счупено витринно стъкло на помещение, намиращо се на ул. „Несебър“. Задържан е за 24 ч. по Закона за МВР и работата продължава.

Започнати са досъдебни производства.

Столичанин ще отговаря за незаконно притежаване на наркотични вещества.

Пернишки криминалисти проверили 44-годишният К.П. с постоянен адрес столицата. От него били иззети три пликчета с общо тегло около 2, 5 грама метамфетамин. Мъжът е привлечен като обвиняем по чл. 354 „а“, ал. 3 и работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.

Радомирец е шофирал мотоциклет без регистрационни номера.

Вчера, около 15, 30 ч., в гр. Радомир, на ул. „Гобобръдска“ бил забелязан да се движи мотоциклет без номера. При подаден сигнал за спиране, водачът не се подчинил и продължил посока ул. „Широки дол“. След около 800 м. изоставил возилото марка „ЧЗ“ и побягнал. Бил разпознат от органите на реда като С.Х./29 г./. Обявен е за местно издирване и работата по случая продължава.

Започнато е бързо производство. / zapernik.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!