BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пернишката фирма „ДЛВ“ на Добри Владимиров е ремонтирала разтопения булевард „Дондуков“ в София

Пернишката фирма „ДЛВ“ е ремонтирала разтопения булевард „Дондуков“ в София, който възмути милиони жители на столицата, съобщава вестник „Уикенд“. 

Както повечето от вас знаят, в началото на седмицата се оказа, че на няколко места в столицата, включително по булевард „Дондуков“, в участъка между моста „Чавдар“ и ул. „Кракра“ има разстопен битум, който иначе е положен миналата есен в пукнатините на асфалта.

Кметицата на София Йорданка Фъндъкова обяви, че фирма ДЛВ ще отнесе глоби. Перничани знаят, че фирмата се занимава основно с превози, като при това стопанисва огромния гараж на завод „Стомана“.

Босът Добри Владимиров и семейството му минават за едни от най-богатите хора в града. Със строителен бизнес се занимават и сина, и дъщерята на бизнесмена.

Слави Транспорта

Синът Станислав Любомиров, наричан Слави Транспорта обаче е известен най-вече с три неща: че има жълт Макларън, че е пръв приятел на адаша си Слави Трифонов и че преди години негова приятелка се оказа фолкпевица.

Някои са по-напред: Абонирайте се за новините на „За Перник“ в Telegram.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!