BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пламен Георгиев, кандидат за кмет на село Кралев дол: С Вяра Церовска сме екип, показал, че работи успешно

img_0676

Двамата с кмета на Перник Вяра Церовска сме екип, показал, че работи успешно. Имам 4 мандата зад гърба си и отговорно заявявам, че това най-успешният от тях. Доказателство за това е, че в нашето село се инвестираха над 600 000 лева през последните четири години. Това заяви с гордост кандидатът за кмет на село Кралев дол Пламен Георгиев на среща с жители на населеното място, в която участваха кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Перник Вяра Церовска, народният представител д-р Александър Александров, лидерът на Жени ГЕРБ Ирена Соколова и кандидати за общински съветници от политическата сила.

„Направихме водопровода и ремонтирахме пътя към параклиса. Обновихме нашето културно средище – читалището, в което се събират и своята културна дейност развиват нашите талантливи самодейци, носители на много престижни награди от регионални и национални конкурси. Имаме уникално футболно игрище, няма друго такова в областта. Чистотата в селото се поддържа на добро ниво. Разбира се, нямаме проблем и с осветлението и продължаваме да обновяваме улиците“, каза още той.

Вяра Церовска не скри своето удовлетворение от работата и активността на Пламен Георгиев.

„Народните обичаи и традиции в Перник започват и свършват в село Кралев дол, всичко това е благодарение на огромната роля на Пламен, защото съм го виждала и в трудните моменти, да реагира и да помага на хората. Виждала съм го в най-студените дни и най-големите преспи. Той е на улицата с лопата в ръка, а не е в кабинета си. Затова Кралев дол е толкова подредено село. Защото има своя отговорен стопанин“, сподели Вяра Церовска. Тя изтъкна, че очаква голямо доверие както към кмета, така и към общинския съвет, без чиято подкрепа, много трудно се реализират проекти.

img_0682 img_0689 img_0679

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!