BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Полагат асфалта по основната улица на селата Драгичево, Рударци и Кладница

Започна цялостното преасфалтиране на улица „Кракра“ в селата Драгичево, Рударци и Кладница.

След подмяна на водопровода и изграждане на канализация се преасфалтира цялостно и основната улица. Направени са бордюри и пешеходна част, като плочките предстои да бъдат положени.

Кметът на Драгичево Виктор Викторов провери ремонтните дейности и пусна лайф. На него се вижда, че валяк валира токущо нанесения първи пласт от асфалтовата настилка.

„Говореше се, че асфалта щял да бъде 4 см. Както виждате това не е вярно. Това е първият пласт, предстоят още два. Настилката ще бъде 17 см.“, обяснява Викторов.

Кметът се извини на жителите на трите села  за неудобството, което са имали покрай строежа. Но пък за сметка на това вечно разбития основен път ще е чисто нов, а селата ще се радват на нова канализация.

Кметът Викторов допълни, че след пускането на отсечката, ще бъдат ремонтирани и две обходи улици – „Райна Княгиня“ и „Тинтява“.

„След смяната на водопровода нещата са коренно променени и налягането е по-голямо. Имаме уверение, че ще се сменят главните и довеждащите водопроводи това лято“, доволен е кметът.

Някои са по-напред: Абонирайте се за новините на „За Перник“ в Telegram.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!