BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пошлост и вулгарни послания се леят от плакатите на мераклии за кметове

kmetove-kandidati

И на тези избори по традиция се появиха кандидати за кметове и общински съветници, които ни карат искрено да се усмихнем – заради посланията, заради личностите или дори заради начина, по-който изглеждат предизборните им плакати.

Гол мъж – кандидат за кмет и общински съветник в столицата, Майката на драконите от сериала „Игра на тронове“ във Велико Търново, новият Ценко Чоков – съветник от Севлиево, Милко Калайджиев – кандидат за кмет на Свиленград са само част от бисерите в тазгодишните избори.

И изненадите не спират до тук – моторист кандидат за кмет, снимка в кръчма, снимка пред стена или снимка от фейсбук, поставена на предизборен постер, вече красят стените на малки и големи градове у нас. Може би не са изненада и редицата правописни грешки, които не всеки ще забележи, пленен от цялостното излъчване на агитационните материали.

И докато повечето кандидати обещават ред, справедливост и честно управление, от плаката на кандидата за кмет на Тетевен на БСП се носи посланието „Да дадем 2-ри шанс на тетевенската ракия“, но така е – как да са спокойни хората за града си, ако ракията им не е на първо място. А на плаката ясно се вижда задрасканата троянска ракия.

Дали тази година спорът на местните избори е за ракията или за мезето, за изваяните мъжки тела или за хората от народа, предстои да разберем.

Тези кандидати за кметове и общински съветници със сигурност успяват да привлекат вниманието и да приковат погледите – за съжаление, извън сферата на политиката, пише troyanpress.com./hotarena.net

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!