BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Първата прожекция в лятното кино на Перник стартира на 13-ти август – ПРОГРАМА

След седемгодишно прикъсване ще отвори врати лятното кино на Перник. Официално киното ще стартира на 13-ти август, а първата филмова прожекция ще започне в 21:00ч.

Филмът, който ще открие поредицата от хитови заглавия, в киното, което се намира зад сградата на ОД МВР – Перник е българската продукция„Диви и щастливи“. Цените на билетите за прожекциите от подготвената програма ще бъдат 5 лв., а за премиерите 6 лв.

Филмите, които ще бъдат прожектирани в Перник са сред последните показани по кината преди началото на извънредното положение у нас, както и първите премиери, които се показват в световен мащаб.

Билети ще могат да се закупуват всеки ден след 19:00 ч.

Припомняме, че Община Перник започна почистване и реновиране на лятното кино, което се намира в близост до Западен парк. Теренът беше разчистен от храсти и дървета, а седалките пребоядисани и обновени. Екранът също е боядисан със специална боя.

Възстановяването на киното в Перник е съвместна инициатива между Община Перник и „Кинополис“. Фирмата, която обслужва и кино залите в изграждащия се в момента МОЛ в Перник ще се грижи за техническата част за едно добро прекарване на перничани.

„Кинополис“ ще осигури техниката, с която ще бъдат проектирани най-хитовете филми и премиери, които се пускат в кината у нас. Естествено на входа ще се провадат пуканки и безалкохолни напитки. Повече информация за програмата ще има в началото на новата седмица.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!