BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Работят ли и пълни ли са кафенетата в центъра на Перник? – СНИМКИ

Работят ли и пълни ли са кафенетата в центъра на Перник, ни питат десетки читатели на сайта, които не могат да се разхождат, защото работата им е в София или по други причини.

Проверка на ZaPernik.com установи, че повечето заведения работят, но не всички са пълни. По-известните и хитови заведения са традиционно пълни.

Сладкарница „София“ до Община Перник и кафенето до нея са средно пълни.

Бар „Епицентър“ и заведение „Хуга“ до хотел „Струма“ не са отворили въобще. Доколкото научихме там предстои да се прави ремонт.

Кафе „Бриф“ срещу Двореца на културата беше най-пълно днес – почти нямаше свободна маса.

Кафе „Карамел“ на улица „Кракра“ също бе пълно.

„Парк бар“ до централна гара също е обичайно пълен.

Най-празно от старите и емблематични кафенета на Перник е „Фаги“ на улица „Търговска“. Две-три маси бяха заети с жени, но останалите маси са празни. Собственикът Св. Райков също беше в заведението си и седеше на една от масите.

В „Сладко и солено“ на улица Търговска седеше един човек.

Като цяло големите опашки не са в кафенетата, а пред банките. Там е истински ужас – чака се от 30 минути до час, за да влезеш в банка. Опашка имаше и пред магазин на мобилния оператор „Теленор“.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!