BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ресторант „Казабланка“ пусна доставки по домовете под засилен контрол и пълни мерки за безопасност

Един от най-изисканите ресторанти в Перник вече предлага ДОСТАВКА на храна директно до дома. Във връзка с извънредната ситуация в България, ресторант Казабланка затвори врати, но кухнята му продължава да работи на пълни обороти, съобщиха за ZaPernik.com от заведението.

„Оставаме заедно, макар и на разстояние, с доставка на прясно приготвени вкусотийки, под засилен контрол и мерки за безопасност“, казаха от ресторанта.

„Всяка доставка пристига в запечатан плик. Доставчиците са снабдени с маски, ръкавици и дезинфектанти. Бъдете сигурни и спокойни! Останете с любимите си хора и се насладете на кулинарно пътешествие, макар и от вкъщи“.

Доставките се правят всеки ден между 11 и 21 часа на територията на гр. Перник. За поръчка обадете се на телефон 0887 17 07 07. Минимална стойност на поръчката е само 10 лева. Можете да вземете поръчката си и на място с 10% отстъпка. Единственото, което трябва да направите е да се обадите преди посещение, за да изнесат вашата поръчка.

Не изпускайте да се възползвате и от поръчката на Обедно Меню. Всеки ден ви очакват прясно приготвени ястия. Обедното меню ще намерите публикувано на Facebook страницата на ресторант Казабланка.

„Гарантираме общата ни безопасност като прилагаме възможно най-високите мерки за хигиена и сигурност от приготвянето на храната до доставянето ѝ до вас. Следваме мерките и нормативите от Министерството на здравеопазването, което включва дезинфекция на всички повърхности, контрол върху продуктите, използване на ръкавици и маски, ограничен достъп до кухните след проверка на здравословното състояние на служителите. Радваме се, че въпреки всичко случващо се, сме заедно и сме на разположение да внасяме ВКУСНИ МОМЕНТИ във вашите домове“, споделят от заведението.

Рекламна публикация

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!