BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Слави за новата си телевизия: Ще е водещ пак

slavi_trifonov-partiya

„Телевизия 7/8 стартира на 4 ноември в 19 часа вечерта“. Това обясни Слави Трифонов в интервю, качено на страницата му.  Той напомни, че е трябвало след 15 септември, но заради административни и технически пречки ще стане тогава.

Дали ще е национална телевизия той отговори, че тя се разпространява по кабел и по сатели. Тя ще е на 78-и канал, каза Трифонов и такива договори са сключени с операторите. Той каза, че може да обяснява много за цифри и нумерология.

Директор ще е Евгени Димитров – Маестрото.

В новата телевизия няма да има „Шоуто на Слави“, а „Вечерното шоу на Слави Трифонов“ с него като водещ. То започва в 22 часа.

Първоначално телевизията ще излъчва 5 часа, а предаването ще е делничните дни.

Екипът му е решил да предлага на пазара нещо, което няма – тяхната гледна точка. „Бихме могли да инвестираме в новини и сутрешни блокове“, каза той, но са решили да се изразяват свободно от 19 часа до полунощ.

Трифонов, който учреди партията „Няма такава държава“, заяви, че не е притеснен.  Това е подарък за зрителите, каза той. Цената, която те плащат, е да гледат реклами. Другият вариант е да е платена телевизия.

Програмата на телевизията все още няма да се пуска.

Teлeвизия „Cтapa Зaгopa“ вече e coбcтвeнocт нa Cлaви Tpифoнoв. Инфopмaция зa cдeлĸaтa имa и в Tъpгoвcĸия peгиcтъp, като сeдaлищeтo нa фиpмaтa вeчe e в Coфия. Πpeдcтaвитeл нa дpyжecтвoтo e Eвгeни Mapгapитoв Димитpoв – Maecтpoтo, ĸoйтo влизa и в Cъвeтa нa диpeĸтopитe зaeднo c Диaнa Mлaдeнoвa и Acя Toдopoвa.

Πpoмeнитe в Tъpгoвcĸия peгиcтъp ca нaпpaвeни нa 10 oĸтoмвpи 2019 г.

„Cтaтиc“ имa нaциoнaлeн лицeнз зa тeлeвизиoннo излъчвaнe нa Teлeвизия „Cтapa Зaгopa“ и тoй ce зaпaзвa пpи нoвитe coбcтвeници.

Преди няколко дни Слави Трифонов публикува 32-секунден клип, озаглавен „7/8 ТВ – силата е истината“. Това стана седмица след учредителното събрание на партията на шоумена, което се случи само за 15 минути./vesti.bg

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!