BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Тежките задръствания към София продължават, това е издевателство към перничани

Снимка: ina ivanova, Фейсбук

„Който има възможност да пропусне днешното пътуване да го направи. За 25 минути колоната не е помръднала и метър. Ще се бие рекорда от понеделник, когато се минаваше за 4 часа… Това е издевателство върху перничани, пише Ина. Постът и е от тази сутрин й касае придвижването по магистрала „Струма“ посока София. 

Хората, на които ежедневно им се налага да пътуват преживяват пълен кошмар всяка сутрин. А редовното закъснение за работа едва ли се гледа с добро око от работодателите им.

Причината за тежките задръствания са контролните пунктове, които проверяват всеки дали има Декларация да напуска град Перник и са заради пандемията от коронавирус.

Според перничани обаче мерките са безумни и съкращават нервите на всички тръгнали на работа, които висят с часове на пътя. Според перничани, в условия на извънредно положение, пределно ясно е, че тези, които са тръгнали сутрин на София ИМАТ основателна причина и не са тръгнали на разходка.

Някои хора изказват мнение, че ако държавата им подсигури заплата и работа след това да изхранват семейтвата си, ще си останат с удоволствие всъщи и не от нищо са тръгнали рано сутрин за работа, за да минат през кошмара на задръстването.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!