BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ускореното икономическо развитие на Перник – първа стъпка в управленската програма на кандидата за кмет от БСП Станислав Владимиров

img_20191008_180019

Ускореното икономическо развитие на Перник ще бъде първата стъпка в управленската програма на кандидата за кмет на общината Станислав Владимиров и екипа му. Имаме всички предпоставки за това. Паралелно ще увеличим приходите в бюджета, което ще даде шанс на новия кметски екип да решава големите проблеми на общината. Това трябва да бъде направено в следващите 2-3 години, за да можем да съхраним и малкото останал човешки капитал в града. Ако започнем правилно да разпределяме бюджета на общината, ще можем да решаваме проблемите. Това обяви Владимиров по време на широко областно събрание на БСП, на което присъстваше и лидерът на социалистите Корнелия Нинова. На форума бяха представени кандидатите за кметове на общини и кметства на партията.

Перник има уникално разположение, но не се развива. Хиляди перничани търсят реализацията си в София, каза Владимиров.

img_20191008_180619

По думите му се усеща страх в основния опонент на БСП – ГЕРБ, откъдето притискали кандидати за кметове от други партии и ги карали да се отказват, тормозели бизнеса. Притискането е, за да решат мача още на първи тур, каза Станислав Владимиров и подчерта:  Усещането е, че имаме енергията ние да приключим мача на първи тур.

Дошло е време за промяна. Сигурен съм, че на 27 октомври Перник ще каже да на ускореното си развитие, убеден е той.

img_20191008_175933

Увереността си в скорошна победа изрази и лидерът на БСП Корнелия Никова. Станислав и останалите ще работят за социална община Перник с безплатни детски градини, помощ за млади семейства и възрастни хора, заяви тя и допълни, че в Народното събрание БСП ще продължи да се бори докрай за приемането на закон за възрастните хора.

Социалната община означава да не се вдигат местните данъци и такси, заяви Нинова. Има възможност населението да не се натоварва с допълнителни данъчни тежести като се спре корупцията, подчерта тя.

Болниците не трябва да бъдат търговски дружества, ДДС на лекарствата трябва да бъде намален, каза Нинова. Трябва да има национална политика за младите семейства, посочи още тя. БСП ще работи за това да има еднократна помощ за второ и трето дете на работещи млади семейства, които са се осигурявали.

Най-големият ни враг не е ГЕРБ, а страхът, който тази партия насади у хората, подчерта лидерът на БСП и каза, че голямото предизвикателство пред социалистите е да дадат свобода и надежда на хората, възможности за развитие.

Общинският председател на БСП Кирил Леонов заяви, че не трябва да се подценява листата за общински съветници, за да може новият кмет да работи в добра атмосфера и да реализира идеите си. Затова в Общинския съвет БСП трябва да има мнозинство. Той призова присъстващите да гласуват за кандидатите за общински съветници на БСП.

img_20191008_175920 img_20191008_175858 img_20191008_175848 img_20191008_175843

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!