BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Хората не знаят, че има личности като Денис Данаилов

Това е Денис Данаилов. Денис е роден с малко по къса и нестандартна ръка заради, което хората го подценяват но те не знаят, че той може абсолютно всичко, от това да плува и да шофира, до това да се бие. Когато влязох в залата за нашата първа тренировка, просто застанах пред него и му казах:
– Ще те тренирам като всички останали, няма да те жаля, няма да те пестя и няма да поглеждам на теб по различен начин. Ще правиш всичко, което и другите.
– Аз това искам, ми каза той.
При вторият му професионален мач по ММА в Перник имаше хора то публиката, които говорела:
– Къде е тръгнал тоя с тая по къса ръка, за какво го прави само да го бият.
Малко по късно, когато Денис нокаутира своя опонент с коляно и докторите трудно спряха кръвта от лицето на противника му, тогава всички онези хора започнаха да се възхищават на волята му.
Хората не знаят, че има личности като Денис, които не познават граници на делата си, не познават граници на волята, не познават граници на упоритостта и не познават граници на мечтите си. Хората не знаят, че има личности като Денис Данаилов.

Венелин Анков, треньор СК „Боец-Перник“

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!