BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Четирима се изправят пред правосъдието в Перник

сн. Нова тв
сн. Нова тв

Четирима се изправят пред правосъдието в Перник.
16-годишен ще отговаря за кражба. Деянието е извършено в края на месец март тази година, когато от имот в пернишкия кв. „Калкас“ били откраднати въдица, макара и електрически кабел. В резултат на разследването са проведени множество действия и е установен и привлечен като обвиняем 16-годишен от областния град. Наложена му е мярка за неотклонение „надзор“ от инспектор „Детска педагогическа стая“.

Друг непълнолетен застава пред съда за откраднати три велосипеда. В периода 20-30 юли тази година, от жилищни блокове в пернишкия кв. „Хумни дол“ и ул. „Петко Каравелов“ били откраднати общо 3 велосипеда на обща стойност около 610 лева. Разследванията установили, че автор на деянията е 17-годишен младеж от гр. Перник. Момчето е привлечено като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „надзор“ от инспектор „Детска педагогическа стая“.

23-годишен е привлечен като обвиняем за шофиране на мотоциклет под въздействието на наркотични вещества и притежаване на канабис. Престъплението е извършено на 6 юли тази година, когато в гр. Перник бил проверен мотоциклет „Хонда“, управляван от 23-годишен перничанин. При изпробването му с техническо средство е отчетен положителен резултат за канабис. При направения обиск на момчето е открита доза канабис с тегло около два грама.
Работата продължава съвместно с Районната прокуратура в Перник.

Перничанин застава пред Темида за притежаване на наркотици. В началото на 2018 г., на ул. „Стомана“ в областния град бил проверен 37-годишен перничанин. При вида на полицаите той предал доброволно около 30 грама екстази, 8 грама ефедрин и грам и половина канабис.

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!