BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ани Салич с нов мъж

naglost-ani-salich-vzima-18-bona-zaplata-no-tvardi-che-e-bedna-1
Ани Салич е превъзмогнала травмата от развода с дългогодишната си половинка Бранко Салич и отново се радва на мъжко внимание. Новинарката бе засечена от фотографите на „Ретро“ в компанията на добре сложен тайнствен господин, с когото прекара целия предиобед, преди да отиде на работа.

Двамата се срещнаха в заведение, намиращо се в непосредствена близост до столичния апартамент на тв звездата. За да не буди подозрението на клиентите, Ани влезе вътре сама, а след няколко минути към нея се присъедини и мъж на средна възраст. На закътана маса в заведението двамата прекараха приблизително час, а после излизайки, продължиха да вървят по тротоара на сантиметри един от друг и да си бъбрят. Крайната им спирка бе гаражът на Салич, където водещата на новините по Нова телевизия спретна цял сценарий на кинотрилър. След като отключи вратата с дистанционно, тя изчака мистериозния си придружител да докара до мястото луксозното си беемве, което преди това той бе паркирал на съседна улица. От номерата на лимузината се вижда, че тя е току-що докарана от Германия и все още не е минала дори регистрация. Ани се качи на предната седалка до шофьора и двамата се шмугнаха в подземния паркинг под блока на новинарката, където останаха 30 минути.

Кратката им, но пък обвита в потайност среща приключи, когато господинът изфуча в неизвестна посока с беемвето си. Ани пък отскочи до съседното заведение за бързо хранене и с два дюнера в торбичка си повика такси, което да я откара до телевизията. Очевидно 50-годишната водеща не желае да дава повод за клюки и интриги на колегите си и затова е предпочела да ползва таксиметрови услуги, отколкото ухажорът ѝ да я откара до работа с чисто новата си кола.





Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!