BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

БТВ шефка развежда Ицо Хазарта (Блондинката неотлъчно до рапъра)

ico-hazarta

Русокоса мениджърка на високо ниво в Би Ти Ви е хвърлила око на Ицо Хазарта, пише HotArena, позовавайки се на сигурни източници. Въпросната дама не давала на рапъра и миг спокойствие и вече се говори, че може да го раздели с половинката му Женя.

Хазарта и телевизионерката се познавали отдавна, но станали особено близки в последните няколко месеца покрай шоуто България търси талант”, в което рапърът журира. Мениджърката търсела всякакви поводи да се върти край екипа, особено по време на снимки, когато и Ицо е там. Така разстоянието между двамата постепенно се стопило и те станали почти неразделни.

Хората от Би Ти Ви са ги виждали да си тръгват заедно след снимки, а това е сигурен знак, че или са много близки приятели, или вече са минали на по-високо ниво в отношенията си. Според слуховете, дамата била по-активната в очевидната свалка, която се разигравала пред очите на екипа на шоуто.

Виждали са я да се мята на врата на Хазарта без никакви задръжки, независимо че подобна близост не съответства на високата позиция, която тя заема в работата си. Затова се смята, че ако близостта между двамата вече е стигнала на по-интимно ниво, заслугата за това е основно на блондинката. Разбира се, и Хазарта едва ли е стоял със скръстени ръце, но инициативата не е дошла от него.

Христо Петров, както е истинското име на фронтмена на „Ъпсурт”, е сред малкото родни звезди, които се славят със стабилни връзки. За първи път се жени още когато е 25-годишен и веднага се решава да стане баща. За съжаление бракът му не издържа дълго и е последван от развод. Но вместо след това да се отдаде на разврат, звездата отново влиза в сериозна връзка и вече 11 години е обвързан с балерината и стилистка Женя Димова. От двете си жени Ицо Хазарта има по една дъщеря. Както „Уикенд” писа, той е успял да лиши първата си съпруга от родителски права и тя не може да се среща с детето си. Поне до момента обаче не се е чуло Хазарта да има проблеми с втората си жена, нито е известно да ѝ е слагал рога през годините. Всичко това обаче не е спряло мениджърката от Би Ти Ви да се върти около него.

Самата телевизионерка макар да е със сериозна професия, имала доста артистичен стил на живот, когато не е на работа, твърдят запознати. Тя си падала по татуирани мачовци, нестандартни развлечения и силни питиета. Напълно се вписвала в типа жени, които рапърът харесва. Макар че на външен вид не може да се сравнява с балерината Женя, никой не се учудва, че е успяла да завърти главата на Ицо. Шефката била достатъчно умна и нахакана, за да го накара да ѝ обърне внимание./hotarena.net

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!