BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Вижте защо Лили Иванова има лоши спомени от Перник

Тъжната истина защо Лили Иванова няма деца излезе наяве. Примата на родната естрада е била бременна два пъти – веднъж от първия си съпруг доктор Георги Павлов и втори път – от музиканта Здравко Радоев. Заради гинекологични усложнения и нелеки операции, които примата претърпява, тя се разминава завинаги с мечтата да бъде майка. Именно невъзможността да роди дете станала причина за разпадането на първия й брак. И до ден днешен Лили споменава с добро само един от своите мъже – композитора Иван Пеев, който почина през 2018 година. Към останалите си любовници се отнася с пренебрежение, а за доктор Павлов, който първи успява да я отведе пред олтара, е говорила само в биографичната си книга.

Когато се омъжва за него, тя е все още неизвестната Лиляна Иванова Петрова. Запознали се, докато работела като медицинска сестра. Оженили се по настояване на неговата майка и Лили отишла да живее с мъж, свекър и свекърва в семейната им къща в Перник. Бащата на мъжа й, който бил миньор, я приел като своя дъщеря. Свекървата обаче била много недоволна, че синът й взел „проста медицинска сестра“, която на всичкото отгоре искала да става певица. Освен, че със сина й непрекъснато тормозели Лили психически, издевателствали над нея и физически. Редовно я карали да мъкне тежки товари, които били непосилни за миньонче като нея.

Най-много я съсипвал фактът, че семейството на съпруга й не спирало да настоява двамата да имат дете. В същото време Лили тъкмо прохождала в музиката и всеки ден пътувала с влака от Перник до София, за да си търси концертни изяви. Все пак успяла да забременее, но загубила бебето на участие в Разлог. Изведнъж усетила режеща болка в стомаха. Колегите й я закарали до Петрич, където в продължение на 2 часа Лили чакала на носилка в коридора на болницата да стане 7 часа, за да дойдат лекарите. Оказало се, че певицата има убийствен кръвоизлив в корема и се наложило един от лекарите да стане кръводарител, за да й спасят живота. По-късно, когато станала звезда, я издирил и й поискал пари за услугата.

Още докато била омъжена за доктор Павлов, Лили се увлякла по колегата си Здравко Радоев, с когото също били на косъм да станат родители. Втората й бременност била извънматочна, пише Галерия.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!