BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Внукът на Тато се ожени за рускиня

ted-givkov

Внукът на Тодор Живков, който носи негово име, е минал под венчилото с майката на двете си деца – красивата Вероника. Блондинката, с която Тодор Живков-младши от доста време живее на семейни начала, по произход е рускиня. Красавицата повече от 17 години се развива в сферата на фризьорските услуги, като последно се е представяла за вицепрезидент на мощна верига от салони за красота.

До момента нито Вероника, нито дъщеричката и синът на внука на Тато, който зад Океана се представя и е популярен с името Тед Влад Живков, не са идвали в България. В Щатите обаче водели почти холивудски живот. Както неотдавна „Ретро“ разкри, благодарение на покера и посещенията на казина, които са се превърнали от страст в професия на Живков-младши, той вече намира място в списъка на американските богаташи и се шири в имение в Калифорния, оценявано от брокерите на внушителните 5 милиона и 800 хиляди лева.

Тодор е син на Владимир Живков, но с баща си не общува от дълги години. През ноември 2019-а Тед ще навърши 38, но откакто е емигрирал, кракът му не бил стъпвал на родна земя. В Америка той се озовава още като дете, когато майка му Маруся, която продължава да живее с него и семейството му, решава да избяга от бившия си мъж Владко. И досега внукът на Тато не желаел да го свързват с родната му страна и поради тази причина сменил и името си.

Докато той се къпе в лукс, баща му Владимир, който през юни навърши 67 години, е принуден да оцелява с пенсия от 420 лева. Владко все още живее с последната си съпруга в наследствената си къща на улица „Секвоя“ в столичния квартал „Бояна“. Въпреки информацията, че е закъсал сериозно със здравето, жена му разкрива, че положението му не е чак толкова лошо, а единственият му проблем бил, че изпитвал трудности да се придвижва без помощ. Често му било мъчно за сина му Тодор, а двете си внучета не бил виждал даже и на снимка.

Момиченцето на Тед от тази година е четвъртокласничка и е бъдеща тенис надежда с редица купи от детски турнири. По-малкото ѝ братче пък ходи на детска градина и се интересува живо от фауната./retro.bg

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!