BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В проливен дъжд и наводнен терен „Димитровец“ обърна „Рудничар“ с 4:3

На тежкия и наводнен терен в кв ,,Бела вода“ отборът на Димитровец постигна първата си победа с 4:3 като гост срещу „Рудничар“.
„Това е повече от победа, защото нашите играчи показаха дух , воля, себераздаване и борба на терена до последната минута“, споделиха от клуба с читателите на zapernik.com.
Мачът не тръгнал надобре за Димитровец, но последвал обрат. Не са били малко и ситуациите с груба игра. Ето какво разказва Мони Младенов:
„Резултатът и развоя на мача не тръгнаха по план и тим изоставяше с 1-3 в един момент от срещата.Тогава показахме че може да играем като отбор , няма да се предадем и ще търсим нещо от този мач до край!!! Днес бяхме и войни да защото балтиите, острите и напълно необмислени влизания на противника бяха не едно и две. Футбола е игра за удоволствие всички имаме семейства и ходим на работа ,някои хора трябва да се замислят сериозно преди да излязат на терена, защото така не може и не се прави тук никой не трябва и няма на кого да се доказва.В крайна сметка устояхме и победихме . Отличавам всички вие го заслужавате. Продължаваме напред“ 
Припомнямае, че това е вторият мач на ковачевския тим след над 11-годшино прекъсване.
Още по темата прочетете: 

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!