BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Голямата любов на Адама: Завинаги оставаш с мен, Тодоре!

todor-kolev

Втората съпруга на големия Тодор Колев – Йорданка, с която той изкарва най-дългия си брак, наруши дългогодишното си мълчание и изля душата си навръх рождената дата на актьора. На 26 август Адама щеше да празнува 80-годишнина, а Данчето, както я наричат приятелите ѝ, го почете по свой начин, макар да е на хиляди километри от родината.

Живеещата в Канада пенсионерка сподели архивни кадри на артиста и написа: „Оставаш с мен завинаги, Тодоре! Какво са годишнините? Безсилие на времето…“. Запитана от свои канадски приятели кой е мъжът от снимките, емигриралата актриса, която се отказва от театъра, веднага след като завършва ВИТИЗ, обяснява на английски: „Този красив мъж е най-големият и най-известният актьор на България. Почина преди 6 години, но всички българи продължават да го помнят. Той беше мой съпруг 17 години и е баща на любимия ми син“.

Всъщност за последно Йорданка Кирилова се прибра у нас именно заради сватбата на сина си от Тодор Колев – Александър, който обаче се разведе със съпругата си Ани през 2017 г. В Канада втората жена на Адама живее с дъщеря си Анриет, която е от първия ѝ брак с богат белгиец. Наскоро и тя я дарила с внук. Близки до семейството на актьора неведнъж са споделяли, че докато с Йорданка са били женени, гледал с еднаква любов и общия им син, и доведената си щерка. Сега обаче между тях също имало спорове за наследствената къща на майка им в родния ѝ Шумен.

Подобни скандали тресат и останалата част от фамилията на актьора, гръмнаха медии. Последната му съпруга Мария неотдавна бе обвинена от щерка му Албена, че не я пускала в столичния апартамент на артиста, в който той прекара последните си дни. Въпреки че по съдебен път наследниците на Колев уж разделили всичко, вдовицата им криела ключа от имота и не отговаряла на телефонните им обаждания. Щерката на незабравимия актьор обаче публично обяви, че няма намерение да коментира семейните им спорове, защото те касаели само тях, а не цялата държава./retro.bg

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!