BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Два златни медала и бронз за кикбоксьорите на KL- kickboxing club Перник

Спортен клуб KL-kickboxing club Перник се завърна с два златни и един бронзов медал от Международния турнир по кикбокс”Купа –АЕЦ Козлодуй” в стил Лоу Кик, съобщиха до zapernik.com от клуба.

Състезанието се проведе на 19.09.2020 в гр.Козлодуй с участието на над 200 състезатели от 40клуба от шест държави- България, Сърбия ,Гърция, Молдова, Босна и Херцеговина,Шотландия.

Нашите състезатели направиха едни от най -атрактивните двубой на турнира , въпреки че и тримата за първи път се качваха на ринг.

Един от най- добрите ни бойци на клуба Константин Симеонов потвърди своята класа като изграден състезател и завоюва златен медал при юноши старша възраст до 81кг, въпреки че противника му от Сърбия бе с една глава по голям от него и по опитен в ринга .

Не по малко атрактивен и с добра подготовка се представи Иван Поповски/младша възраст до 54 кг/, който изигра два силни мача също срещу много добри противници , но добрата му подготовка и правилната тактика и стратегия на треньорският екип му донесе златен медал.

Михаил Симеонов, много перспективен състезател не само в кикбокса но и в таекуон-до, за първото му качване на ринг може да кажем че направи много добър спаринг , молдовският му противник които също бе с много добро подготовка ,но и опитът може би си оказа влияние и Мишо не можа да стигне до полуфинала и остана трети в своята категория.

Може да каже, че за нас треньорският екип това бе един турнир който бе част от подготовката на нашите състезатели и тяхното усъвършенстване, търсещи мачове със силни противници . Тогава идва удовлетворението от добра свършена работа на екипа, тогава идва и надграждане на самите състезателите, споделихая треньорите.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!