BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Депутатите от ГЕРБ: В най-вълнуващия ден за българското училище отбелязваме тържеството на духа и знанието

alexandar-alexandrov-krasimir-velchev

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС
УВАЖАЕМИ Г-Н/Г-ЖО ДИРЕКТОР,
СКЪПИ УЧЕНИЦИ,
УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,
УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

Приемете нашите сърдечни поздрави по повод началото на новата учебна година. Най-вълнуващият ден за българското училище, защото отбелязваме тържеството на духа и знанието, пожелаваме на добър час на нашето бъдеще и с трепет гледаме как децата ни поемат по най-ценния и най-дългият път – пътя на знанието и просвещението.

Скъпи ученици,
Нека началото на новата учебна година е наситено с очаквания, усилена работа и най-вече с усещане за много отворени врати. С упоритост и целеустременост усвоявайте новите знания, за да достигнете мечтите и стремежите си. Помнете, че образованието е най-силният стожер за развитието на съвременна България.

Уважаеми учители,
с чуство на признателност се обръщаме към вас и благодарим за усилията за запазване и развитие традициите на родните училища, за повишаване на качеството на образование в тях и за превръщането им в място на всяко дете -доброто образование за всички деца е инвестиция в по-доброто бъдеще на България!

Желаем спорна и успешна нова учебна година на всички ученици – малки и големи и на всички учители и родители!

На добър час!

С уважение:
Красимир Велчев
Д-р Александър Александров
Народни представители в 44-то Народно събрание

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!