BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Депутатът от Перник А. Александров откри второто издание на изложението „Baby love“ в Перник

Народният представител д-р Александър Александров присъства на откриването на второто издание на изложението „Baby love“, което ще бъде днес и утре в Перник .

Съвети на медицински експерти и полезна информация събира бъдещи родители на форума. Посетителите имат и възможността да закупят на преференциални цени бебешки и детски козметични продукти и аксесоари от най-добрите фирми за България.

Базарът е разположен във фоайето в Двореца на културата.

Народният представител д-р Александър Александров приветства главния организатор на събитието Валентина Страхилова – областен координатор на Алианса на българските акушерки и гостите на събитието, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„Подобни инициативи са винаги полезни поради възможността за пряка комуникация с експерти в дадената сфера. Като лекар приветствам младите родители да посетят събитието и да получат достоверна информация по техните въпроси от специалисти. И нека да си пожелаем повече бебета, които да ни радват и да бъдат повод за такива приятни срещи„, сподели с усмивка д-р Александров.

Валентина Страхилова не скри вълнението си, че няма по-приятен миг от този, в който жената поема новия живот в ръцете си.

Всяка майка желае най-доброто за детето си и тук сме способни да покажем правилния път за което“, призова Страхилова.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!