BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Закриха Базара на книгата в Перник с полиция и пожарна. Полицейското куче Рекс събра децата на площада

В последния ден на благотворителния Базар на книгата, децата на Перник имаха възможността да се запознаят с работата на полицаи, пожарникари, лекари и зъболекари.

На Централния градски площад те можеха да разгледат полицейски и пожарни автомобили, линейка и мобилен зъболекарски кабинет.

Всеобщ любимец на малките пък стана следовото куче Рекс. Децата имаха възможност да разгледат и оборудването, с което са снабдени автомобилите, а доброволците от БМЧК – Перник показаха различни техники за първа помощ.

Зам. – кметът на община Перник Стефан Кръстев благодари на ОД МВР – Перник, Центъра за спешна медицинска помощ, Районната служба за пожарна безопасност и защита на населението, БМЧК, клоунът Бонбончо и маг Жиров за това, че са се включили в инициативата, която ще подпомогне лечението на наши съграждани.

“ Искам да изразя специални благодарности за Венеция Данаилова и Катрин Богданова, за прекрасната организация на благотворителния базар. Благодарим и на всички перничани, които обогатиха библиотеките си и по този начин помогнаха, за да съберем сумата, която ще обявим след края на базара“, каза още Кръстев.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!