BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кметът Вяра Церовска: Всички заедно можем да извървим пътя в мисията ни да изградим достойни личности

Vyara Cerovska
Скъпи ученици, уважаеми учители и родители,
И тази есен училищният звънец ни събра – ведри, усмихнати, с готовност да тръгнем по безкрайния път на познанието…
Скъпи учители, прекланям се пред Вашето търпение, всеотдайност и обич, пред силата на духа и призванието Ви да водите напред и нагоре бъдещето на Перник! Огромна благодарност за всеотдайния труд, с който отстоявате и съграждате образованието и науката, за искрите и пламъка, с които вдъхновявате нашите деца. Пожелавам Ви здраве и мъдрост!
Скъпи ученици, ваканцията свърши и от днес до вас ще бъдат и вашите приятели. Пред вас е едно ново начало, в което ще има много красиви и щастливи мигове, но и отговорности и предизвикателства… Пожелавам ви търпение и воля, за да израствате и постигате това, за което мечтаете. Бъдете любознателни! Учете, мислете, откривайте!
Уважаеми родители, нека бъдем достоен пример за децата си. Всички заедно можем да извървим пътя в мисията ни да изградим достойни личности, които да носят духа на  бъдещето.
Честита и спорна учебна година!
Вяра Церовска
Кмет на Община Перник

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!