BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ЛЮБОПИТНО: Луна получи неприлично предложение за… секс

Късметът на поп фолк певицата Луна може да се усмихне в любовен план, ако наистина е такава тигрица в леглото, за каквато се представя в публичното пространство.

Ретро чалга звездата получи доста вулгарно предложение за секс в Instagram, но изглежда няма против то да стои на стената ѝ. Явно е поласкана от откровението на човек с доста мръснишки никнейм.

Изпълнителката на „Бягайте крачета“ отправи специални благодарности към своите последователи в социалната мрежа за хубавите думи, които пишат към нея. Сред тези коментари съзряхме и доста пикантен, който гласи директното: „Искам да те любя“, а авторът е прибавил и няколко сърчица към желанието си.

За разлика от колежките си в бранша, Луна не е премахнала поста, но не го е и коментирала. Не знаем дали между двамата не се води тайна кореспонденция за обсъждане на подробностите.

Факт е, че Луна крие истинските си години, но продължава да впечатлява със стегнато тяло, което буди възхищение и сред младите ѝ колежки. Чалга звездата от години спазва строг хранителен режим, а междувременно призна, че си е махала и плаващите ребра, за да има тънка талия.

View this post on Instagram

A post shared by ЛУНА👑LUNA OFFICIAL PAGE (@luna_music_official)

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!