BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ЛЮБОПИТНО: Най-добрите съвети за женски оргазъм чрез орален секс

Оралният секс от незапомнени времена е по-скоро във владение на мъжете. Те се радват на ласки с устни в пъти повече. Или жените са по-малко егоистични, или господата са особено твърди в настояването да ги задоволяваме орално. Проучване, направено от мъжкото списание „Ескуайър“, твърди, че на 10% от жените изобщо не им харесва да бъдат прелъстявани орално, а 44% заявяват, че биха се радвали само от време на време да получават такива любовни ласки. И то само ако господата между краката им наистина да са наясно какво правят там и как да им доставят удоволствие. Ако вашият любовник, въпреки старанието си, не се справя успешно с боравенето с език, направете му един бърз курс, следвайки тези съвети, представени от trafficnews.bg:

Разнообразието е ключът към успеха

Вече знаем, че ако нещо не е достатъчно вкусно в секса и в живота, му липсва съществена подправка. Ако мъжът реши да поразбуди любовните ви плътски трепети с език, не бъдете скромни и му кажете кое и как ви харесва. Така със сигурност ще се сдобиете с вихрен оргазъм.

Превърнете го от новобранец в истински разбирач

Заемете онази поза, която ще му позволи да опознае и да докосне всяка ваша интимна гънка. Класическата позиция по гръб с леко разкрачени крака е подходяща и за двама ви. С нея лесно ще подсказвате за движенията на езика, за ползването на пръстите, ако харесвате такова плътско вмешателство, или пък ако решите да поканите някоя друга играчка в показното.

Оралната любов е блус, а не родео

Чувствените движения на езика и бавното вкарване на пръст по пръст е подходът, който трябва да следва вашият партньор. Директната и по-груба стимулация може да бъде отблъскваща и да не носи наслада. Докато любовникът свещенодейства с езика си, покажете с движения на ханша и бедрата дали ви харесва темпото, което той налага. А преди да се отдадете на ласки, споделете му, че средно 20 минути са нужни на жените да бъдат орално задоволени. Така че да не претупва нещата.

Пози за орална любов

Кучешката поза е особено подходяща, за да достигнете до желания оргазъм. И това не важи само за члена на партньора, а и от уменията му с уста. Накарайте го да редува проникване с орална любов. Точно преди да оргазмирате, нека той довърши започнато с устни. След това отново може да се върнете към услугите на пениса му. Това ще ви изпрати във вселената на множествения оргазъм. Друга забавна поза, носи името „под мивката“. Жената застава права до леглото с леко приклекнали крака. Мъжът е легнал удобно на леглото, а главата му е точно между краката ѝ. Преимуществото на тази позиция е, че жената контролира нещата. Тя може да модифицира позата, подпирайки се с ръце на кревата.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!