BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Манекенки и юристки станаха синоптички. Вижте в коя телевизия се разхождат най-дългите крака

сн. hotarena.net
сн. hotarena.net

Колкото е по-лошо времето, толкова по-малко дрехи носят синоптиците. Тази американска максима отразява най-добре  колко люта е битката за рейтинг между телевизиите. У нас метеорологичната прогноза отдавна се е превърнала в шоу, изпъстрено с лафове и дефилета на съблазнителни моделки, облечени оскъдно по последна мода.

Безспорно най-фините синоптички с най-много опит на модния подиум се подвизават в Нова тв. Там се вихрят красавиците Нора Шопова, Никол Станкулова и Гери Малкоданска.  Хора от бранша разкриват, че между Малкоданска и Станкулова има негласна конкуренция, още преди да излязат в майчинство. Двете се дебнели до последно кога да слязат от ефир и кога да се върнат обратно. Случайно или не и двете се върнаха на екран само 3-4 месеца и то в перфектна форма.

Малкоданска пък се похвали с мерки от най-добрите си години, когато в качеството си на манекен обикаляше Милано, Париж и Турция. Тя става манекен на 14 години, за да избива комплексите си. „Бях нетипично дете, висока рижава с лунички. Исках да приличам  на приятелките си, които бяха с кафяви, прави коси“, разказва тя. През 2004г. става „Топмодел на България“.

Нора Шопова има най-богат опит като модел в България и чужбина. Снимала е фотосесии за едни от най-големите модни списания. Тя е и първата българка украсила корицата на „ВОГ“. Нора е завършила право в УНСС.

Най-дългокраката синоптичка Натали Трифонова се подвизава в БиТиВи. Въпреки по-консервативната визия на медията Натали пръска сексапил и чар от екрана и бързо измести по-опитните си колежки от сърцата на мъжката аудитория. Освен с перфектни мерки, родената в Търново блондинка, пленява и с чаровна усмивка. Преди да застане пред картата Натали се изявявала като танцьорка в столични дискотеки, а върхът на кариерата й в като част от балета на Х Фактор.

С апетитни латино мерки се отличава синоптичката на БНТ Теодора Иванова. Вече 13 години блондинката информира кога ще вали и кога ще има слънце от ефира на държавната медия. Тя поддържа форма с въртене на велосипед. Веднъж изминала 50 километра за ден. От дете обича географията. Родителите й са лекари, но тя поема по различен път от техния.

Блондинка напира и от ефира на „България он еър“. Пловдивчанката Никол Коилова има диплома за магистър по продуцентство и финанси, пише „Телеграф“./hotarena.net

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!