BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Млад перничанин излиза да мачка на „Арената – предел на възможностите“

Момче от пернишкото село Рударци излиза на спортното състезание „Арената – предел на възможностите“, което ще се проведе в град Русе днес.  Александър Димитров е сред 22-мата участници, които ще мерят сили в битки, вдъхновени от известните риалити формати „Фермата“ и „Игри на волята“. 

Александър е готов да си тръгне от „Арената“ като победител. Той е едва 22-годишен и е студент в Техническия университет в София.

Причината младият перничанин да се запише в състезанието е благотворителната му цел . А именно – събиране на средства за реновиране на спортни съоръжения за деца и младежи.

„Нашата държава не подпомага много добре спорта. А България има достатъчно таланти, които няма къде да се развиват“,

смята Александър Димитров.

Студентът от Перник обича спорта и се занимава с плуване, колоездене, ски и бягане. Тренирал е три години ръгби.

„Този спорт ме е научил на много дисцплина, хъс и спортна злоба. Не се занимавам с него поради лични причини“,

казва перничанинът, който търси навсякъде адреналин. Харесва битките във „Фермата“, което го и вдъхновява да си премери силите сред участници от Русе, Разград, Ямбол, Шумен и Тутракан. Той е и единственият перничанин в играта.

„Искам да кажа на русенци да се подготвят много сериозно, защото идва една пернишка мощ, която ще им покаже откъде са най-коравите момчета. Успех на всички! Ще се видим на 19-ти септември в град Русе“,

казава Александър.

Успех, Александър!

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!