BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Най-Големите Лотарии на Света – Открий Любимата Си

Искате ли да се запознаете с най-големите лотарии в момента? Ако отговорът ви е да, на този уебсайт ще намерите най-добрите лотарии в света, като Powerball, Mega Millions и EuroMillions. Дълго време, няколко от най-признатите лотарии в света спечелиха титлата „Най-добра лотария в света“, квалификация, която не само ни говори за тяхната популярност на пазара, но и за сумата пари, която те раздават на всички свои победители. Ето защо, този път анализирахме кои са най-добрите лотарии в момента, за да можете да изберете тази, която ви харесва най-много.

Трите най-големи лотарии на света

  1. Powerball 

Първата голяма лотария в този списък, е Powerball, американска лотария, която е на пазара повече от 30 години и вече година след година, предоставя космически награди, достигайки рекорд от 1 580 милиарда долара през 2016 г. (разделени между трима печеливши) и 758 милиона долара на един играч през следващата година.

В момента, Powerball има седем режима на игра: Единичен залог, Множествен залог, Лотария клуб, Пакет, Многократно теглене, Абонамент и Power Play.

Характеристики на Powerball

  • Пет основни числа, вариращи от 1 до 69.
  • Бонус число от 1 до 26.
  • Тегленията се провеждат в сряда и събота, започвайки от 23:00 ч. (часова зона във Флорида, САЩ).
  • Шансовете за спечелване на основната награда са 1 на 292 201 338.
  1. Mega Millions

Следващата в списъка е Mega Millions, друга американска лотария, която се предлага в 44 щата, в цялата страна. В момента тя е една от най-признатите, в световен мащаб и е единствената лотария, способна да работи наравно с Powerball, но като любопитен факт, преди Powerball да стане лотария с най-високата награда в света през 2016 г., Mega Millions присъди награден фонд от над 600 милиона долара, през 2012г.

Освен това, през 2018 г. Mega Millions, разби рекорда за най-голямата лотария, в историята на Съединените щати, като продаде билет на стойност 1,53 милиарда долара, и въпреки факта, че победителят остана анонимен, този рекорд е отреден като най-големия досега. 

Характеристики на Mega Millions

  • Пет основни числа, които могат да бъдат от 1 до 70.
  • Едно допълнително число: от 1 до 25.
  • Тегленията се провеждат във вторник и петък, с начало 23:00 (часова зона в Атланта, САЩ).
  • Шансовете за спечелване на джакпота са 1 на 302 575 350.
  1. EuroMillions

В списъка, не можем да пропуснем EuroMillions, най-голямата и най-популярната лотария в Европа. EuroMillions е лотария, в която участват девет държави в Европа (най-известните са Испания, Франция и Обединеното кралство).

Характеристики на EuroMillions

  • Пет основни числа, вариращи от 1 до 50, както и 2 бонусни числа (наречени щастливи звезди), вариращи от 1 до 12.
  • Тегленията се провеждат във вторник и петък, с начало 21:30 ч. (Парижко време).
  • Вероятността за съвпадение на пет числа е 1 на 2 118 769.

Заключение – Коя лотария да изберем?

Всяка, от споменатите лотарии, има отлична репутация, както в Америка, така и в Европа, фактор, който трябва да се вземе предвид, преди да инвестирате парите си, следователно можете да изберете всяка една от тях. Важно е обаче да запомните, че за да получите печалба в някоя от тези лотарии, трябва да имате търпение и да знаете как да правите своите ходове, понеже, тъй като са най-големите лотарии в света, шансовете за печалба са статистически ниски. И все пак, не забравяйте, че всяко теглене носи нови тото милионери, така че не е въпрос на статистика, а за това да си дадете шанс и да опитате късмета си.  Можете да откриете най-големите лотарии на света, на този уебсайт.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!