BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Новият шеф на ГЕРБ Перник ПАФКА САМ КАТО КУЧЕ в парка

От както стана шеф на пернишкия ГЕРБ, общинският съветник Денислав Захариев нещо изглежда все по-замислен и унил, видяха папараците на ZaPernik.com. Новият номер 1 на партията на Бойко Борисов в Перник бе засечен САМ КАТО КУЧЕ в пернишкия парк да разхожда своето куче.

Не може да се прецени обаче кое куче е по-щастливо: Политическото или животинчето?

Денислав Захариев, който пое отговорността да върне сили на ГЕРБ Перник ПАФКА цигара след цигара в парка на Перник. Вади от кутията в джоба едната цигара, пуши и лапа другата. И често гледаше в една точка.

Дали не си набута таралеж в гащите с новия партиен пост, времето ще покаже.

Миналата седмица, Денислав Захариев стана популярен в Перник като сравни положението на кмета на Перник Станислав Владимиров като участник в „Бурята Невада“ на старото „Супершоу Невада“.

Единственото, върху което се е фокусирал кмета Владимиров в момента е да усвоява парите, с които го затрупва правителството на ГЕРБ. Той се намира, както имаше едно време в телевизонно шоу „Бурята Невада“, и около него хвърчат милиони лева, които вади през отвора на кабинката. И това е хубаво за Перник! През последните месеци в Перник влезнаха толкова много пари, колкото десетилетия назад не са. ГЕРБ ще продължим тази линия – да се помага на Перник„, гръмна младата надежда на ГЕРБ Перник.

Иначе… след като направи няколко тегела в парка и изпафка кутията с цигари, новия политик си тръгна към дома.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!