BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Перник се включва в кампанията „Да изчистим България заедно“

41948725_2091846924219503_257170766099906560_n
И тази година Община Перник ще се включи в инициативата на bTV Media Group „Да изчистим България заедно“. С мащабната акция страната ни и градът ни ще станат част от Световния ден на почистването, въведен от Естония. На 14 септември ние и милиони хора от над 150 страни ще чистим заедно.
И този път кампанията ще бъде подкрепена от ЕКО ПАРТНЪРС. В тази връзка Община Перник ще получи 1200 цветни чувала за разделно събиране на отпадъци и 400 ръкавици. Консумативи са получени и в Областната администрация Перник.
Всички кметства на населени места в Община Перник, фирми, институции и граждани, желаещи да се включат в кампанията, могат да получат материали в сградата на Общината на 13 ет. стая №2.
В кампанията „Да изчистим България заедно“ ще се включи и Българският червен кръст – същия ден организацията ще отбележи и Световния ден на първата помощ, като и ще демонстрации по оказване на първа помощ на пострадали.

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!