BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Перник настръхна от яд: Шофьор се изгаври жестоко с възрастен перничанин

Шофьор на микробус жестоко се подигра с възрастен пътник, като отказа да го качи. Причината било, че възрастният човек бил единствения пътник. 

За това сподели перничанка. Тя написа в социалната мрежа за нелепата случка. Шофьорът на микробус по линия Перник-Кошарево е трябвало да замине в 19:20ч. На спирката обаче имало само един пътник. Човекът чакал да се прибере до Кошарево, за да занесе лекарства и хляб на трудно подвижната си съпруга.

Тогава шофьорът  заявил пред клиента си, че няма да изпълни курса и че не му е такси.

„Простотията край няма!!! Шофьор отказал на пътник да го закара Перник-Кошарево в 19.20 часа. Безобразие не ли е последният бус за Кошарево да му откаже да го качи, тъй като бил само един пътник. С думите :„Аз да не съм ти такси за 3.80 лева“ и не може да се прибере да си отнесе лекарства и хляб на трудно подвижната си съпруга“

След като перничанката написва поста си, хора от Перник веднага се включили с предложение да закарат човека до Кошарево. По късно Nadi Asi пише:

„Благодарности на Мирослав Александров (Мимо) и всички приятели, които помогнаха на горкия Димитър Георгиев Димитров и вече пътува за село Кошарево.  Отново ви благодаря. Добри хора има все още“.

Димитър вече е при болната си съпруга, а цял Перник очаква наказание за наглия шофьор.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!