BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пернишките „тигри“ пътуват за Държавно по Кикбокс в тежките рингови стилове

Тайгър Тийм тръгва на Държавно по Кикбокс в тежките рингови стилове. Момчетата от Перник отпътуваха за Пазарджик тази сутрин, разбра zapernik.com.

Първенството ще се проведе в град Пазарджик през уикенда и в него ще вземат участие повече от 200 кикбоксьори от цялата страна. Пернишкият клуб ще се представи със 7 от своите възпитаници във всички възрастови групи.

“Ще участваме със 7 състезатели на държавния шампионат в стиловете Фул контакт и К1. Трябваше да отидем с доста по-голям състав , но поради лошо стечение на обстоятелствата няма да се получи. С групата, с която заминаваме се целим в челните места и се надяваме да зарадваме Перник с добри резултати. Проведохме една стойностна подготовка до колкото позволява ситуацията в момента“, каза треньорът на „тигрите“ Кристиан Младенов.

„Аз лично вярвам в моите момчета и момичета , знам на какво са способно остава само те да си повярват и да покажт потенциала си, който всъщнот е огромен. Желая успех на всички , които ще вземат участие не само на нашите състезатели и най-важното е да бъдат здрави и да нямат травми, пък нека по-добрият победи! Да живее спорта!”, пожела Кристиан.

Успех, момчета!

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!