BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пернишкият полицай Румен Евтимов втори в надпреварата „Пътен полицай на годината“

%d0%bf%d0%bf6-1
Румен Евтимов, служител в сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Перник, се класира на второ място в тазгодишния конкурс Пътен полицай на годината. Първи е Мартин Кондов от ОДМВР – Добрич, а трети Иван Иванов от ОДМВР – Ловеч.

%d0%bf%d0%bf4-1

В отборното класиране първи са служителите от ОДМВР-Добрич, след тях са представителите на ОДМВР-Шумен, а на трето място е отборът на ОДМВР-Перник.

Трети при майсторското управление на мотоциклет отново е Румен Евтимов от Перник.

%d0%bf%d0%bf7

Конкурсът се провежда за 27-и път. В него мериха сили 64 състезатели от 29 отбора от всички областни дирекции на МВР, като плевенската дирекция домакин се представи с два отбора. Сред участниците имаше и 6 дами. Те не сформират отбор, но сред тях най-добре се представи и бе отличена Деница Господинова от ОДМВР-Русе. След нея в индивидуалното класиране при жените се подредиха Победа Карарадева от ОДМВР-Сливен и Невена Копанкова-Бечева от ОДМВР-Русе.

Наградите на победителите бяха връчени снощи на церемония в Плевен. На нея присъстваха зам.-ректорът на АМВР комисар доц. д-р Добромир Доков, директорът на ОДМВР-Плевен старши комисар Красимир Начев, зам.-председателят на Държавната агенция „Безопасност на движението по пътищата“ Анжелина Тотева, изпълнителният директор на ИААА инж. Бойко Рановски, зам.-генералният директор на БЧК д-р Надежда Тодоровска и Светослав Кръстев от СБА.

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!