BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пресилена дузпа прецака Миньор Перник в първия мач за сезона

Миньор Перник стартира със загуба новия полусезон от професионалната лига. Момчетата от Перник не успяха да надвият противника си – дублиращия отбор на Лудогорец. Мачът се игра на стадиона в Разград и завърши с 1:2 в полза на домакините.  

Вълнението от страна на фенове и футболисти от Перник бе голямо. След като коронавирус прекъсна подготовката на момчетата, те бързо трябваше да влязат във форма за дългоочакваното първенство в професионална лига.  И се представиха повече от достойно. За съжаление обаче шансът и съдията бяха на другата страна, говори се във футболните среди.

Първият гол дойде много бързо, още в 4-та минута в полза на лудогорците и бе изстрелян от крака на Георги Чукалов.

В края на първото полувреме обаче миньорци се мобилизираха и Тони Стоичков успя да изравни резултата и да върне перничани в мача.

След второто полувреме, въпреки добрата игра, реферът на мача отсъди пресилена дузпа в полза на домакините. Зад топката застана Димитър Митков и очаквано успя да уцели вратата на миньорци.

Въпреки гола пернични не се отказаха да нападат вратата на противника и малко в края на мача имаше сериозен удар в греда.

До последната секунда на стадиона в Разград перничани бяха подкрепяни от около 50 фена.

Следващият мач на Миньор е срещу Спортист Своге в другия петък – 14-ти август на Стадиона на мира в Перник.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!