BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

След Мика и малката щерка на Стоичков се разведе с мъжа си (Камата съсипан от несполуките на наследничките си)

hristina-stoichkov

Семейни драми са белязали напоследък фамилията на Христо Стоичков, пише HotArena.

По-малката дъщеря на футболиста – Христина, се е развела със съпруга си Лука по-малко от 2 години след пищната сватба, на която двамата се врекоха във вечна любов. По-рано тази година се разбра, че и кака й Мика е напуснала мъжа си Айкут, от когото има дъщеричка.

Шанс за любовта на Христина и Лука очевидно няма.  Тя изтри всички техни снимки в социалните мрежи, в това число и кадрите от венчавката им. Според запознати Камата трудно приел развода, но изцяло застанал зад гърба на щерка си и вече дори не контактува с бившия си зет.

От няколко месеца насам пък Христина вече не се представя с фамилия на мъжа си и отново е Стоичкова, което потвърждава новината за тяхната раздяла. За 5-те години, които Хриси и Лука изкараха в страстна любов, те така и не можаха да станат родители.

Макар миналата година да се заговори, че Камата отново ще стане дядо, това се оказа просто слух. Припомняме, че Христина и Лука се омъжиха през лятото на 2016 година на пищна церемония в баровския РИУ Правец. На тържеството просъстваха над 200 гости, като сред тях имаше редица именити спортисти, както и всички съотборници на Стоичков от славното лято на 1994 година.

Само роклята на булката струваше на 5 000 евро и бе дело на диайнера Валентино. А в разгара на купона таткото нападна неканен репортерски екип, опитал да снима младоженците, предават от Ретро./hotarena.net

Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!