BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Снахата на Доган с холивудски рожден ден

dogan-sin-snaha

Снахата на Ахмед Доган – Памела, отпразнува 24-тия си рожден ден с бляскаво парти, видя „Ретро“. За събитието половинката на сина на Сокола бе ангажирала специална агенция за украса, която ѝ бе спретнала декор, подходящ за холивудска премиера.

Арки с балони, вази с цветя, торти и кексчета с корони бяха само част от украшенията, които Памела вкара в дома на родителите си за личния си празник. Повода тя реши да не отбелязва в скъп ресторант, а насред семейна обстановка, но не в жилището, където живеят с Демир и техния 10-месечен син Адмир, а в това на майка ѝ и баща ѝ. Гостите, за сметка на украсата, бяха оскъдно количество. Покани за рождения ден на хубавицата получили само роднините и най-близките ѝ приятели. Свекърът ѝ обаче не я удостоил лично с присъствието си.

Въпреки това редица жестове на Ахмед Доган дадоха ясен сигнал, че той е доволен от избора на сина си за снаха. Памела бе сред отбраните гости по случай скорошната 65-годишнина на почетния председател на ДПС, която се проведе по традиция в Боянските сараи. Освен това за посрещането на първородния си внук политикът организира грандиозно тържество с 15-минутна заря в чест на бебето и майка му.

Макар да е тунингована красавица с хиалурон в устните, снахата на Доган има висше образование, а с дипломата си от НСА се сдоби по време на бременността си. Памела произлиза от семейство с големи финансови възможности, но амбициите ѝ за кариера в бизнеса определено не са на първи план. Наскоро половинката на Демир Доган разкри, че няма намерение да започва работа и се е посветила изцяло на наследника им.

Тя хвърли и бомбата, че скоро в Сараите може да проплаче и второ пеленаче, защото със сина на почетния председател на ДПС имали планове за още деца. „За мен, от женска гледна точка, семейството е на първо място. Искам да съм 100% пълноценна за тях“, коментира Памела и разсея слуховете, че с Демир пак са пред раздяла./retro.bg


Източник: PernikToday

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!