BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Социалната министърка Деница Сачева и ПР-ите на Бойко Борисов блокирали профила на пернишката певица София Георгиева, смятали я за скандалджийка и нестабилна

Социалната министърка Деница Сачева е блокирала фейсбук профила на пернишката певица и протестърка София Георгиева, след проведен от тях чат с искания да се оправят проблеми на „мама и татко“, призна самата София Георгиева в пост във фейсбук.

Перничанката се оплака, че ПР-ите на Бойко Борисов също са ограничили достъпа й до премиера, за който тя всеки ден пише във фейсбук статуси и коментари.

Ето жалейката на певицата, която непрестава да пита и защо Ирена Соколова – бивш областен управител на Перник не е виновна по водната криза в Перник:

СОЦИАЛНАТА МИНИСТЪРКА, ДЕНИЦА САЧЕВА МИ Е БЛОКИРАЛА ПРОФИЛА В ФБ, ЗАРАДИ ЗАДАДЕН ВЪПРОС И МОЛБА ДА ПРОВЕРИ ИНФОРМАЦИЯ СПАДАЩА КЪМ НЕЙНИЯ РЕСОР. НАЛИ ВИ Е ЯСНО, ЧЕ ТОВА НЕ МЕ ОБИЖДА. ВСЕКИ МИСЛЕЩ ЧОВЕК ЩЕ СИ ОБЯСНИ ТОВА НЕИЙНО РЕШЕНИЕ, РАЗБИРА СЕ, НА КОЕТО ТЯ ИМА ЛИЧНО ПРАВО.

PR-та на Борисов блокира номерът ми и достъпа до Премиера.
Дали по нейна инициатива или по-нареждане на Премиера не ме интересува.
Пак казвам, не аз се обадих на Премиера, освен преди две години, когато работех като PR на Офелия Кънева в ДАЗД ( Държавна агенция за закрила на децата) и Премиера я уволни от чужбина по телефона. като PR на агенцията и част от политическия и кабинет имах пълното основание да го попитам на какво основание я уволнява. Разбира се, че той тогава не ми върна обаждане.
Борисов ми се обади в края на това лято

След вчерашният ми разговор с Деница Сачева в личен чат, след зададен въпрос и молба от преди дни и провокирана от нейния отговор – “Нямам информация“ изразих мнението си публично.
Мога да направя скрийншот на проведената комуникация.
Тази сутрин забелязах, че същата ме е блокирала в ФБ.

Смятайки за близък до мен човек, ме обвини преди доста време, че си създавам образ на скандалджийка и нестабилна.
Не приятелю, не съм нито скндалджийка, нито нестабилна аз съм емоционална и човек, който си търси правата си защото съм запозната с тях.
Гневна съм затова, че институциите в Държавата не си вършат работата, за която им плащаме заплатите.
За пореден път се убеждавам, че тази Държава работи на автопилот.
(Същия ще се разпознае, прочитайки поста ми)

Това, че Деница Сачева ме е блокирала в социалната мрежа не ме обижда, напротив. Амбицира ме още повече.

П.П Убедена съм, че не е раговаряла с Ивайло Иванов, шеф на НОИ, защото познавам неговия изказ и той не би си позволил да каже – Нямам информация, защото е човек, който по мое наблюдение си върши работата и се старае въпреки трудностите. Би казал. както преди две години ми каза, че това е приоритет на НОИ, както ми обясни за проблемите, с които се е сблъскал като новоназначен на тоси пост. Разбира се , че можех да му се обадя лично и да му споделя проблема на мама и татко, но стотици “мама и татко“ са в тази ситуация.
Деница Сачева изобщо не е взела предвид зададеният от мен въпрос и молба, както и важността на проблема.

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!