BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Стрелба по лекарите по време на война – това е невиждан цинизъм!

Държим се крайно неадекватно по време на войната с вируса. С напредването й насочваме гнева си натам, където той няма никакво място. Посоката на гнева ни е толкова сбъркана, че ни превръща в невиждани циници.

След драмата с двамата починали пациенти в Пловдив форумите отново са пълни с коментари на „специалисти“, които наричат лекарите мошеници и търгаши, на които не им пука за човешкия живот, изказват се за здравната ни система.

Очевидно е, че сме във война. Има ли спор по този въпрос? И какво правим? Седим си вкъщи, по офисите и стреляме в гръб по бойците на фронта. Искаме от тях да спечелят всички битки. И ако загубят една, две ,три, сме готови да ги изпратим на гилотината. А колко спечелиха? И колко от тях си отидоха, за да спасят други животи.

Отчаянието на близките на жертвите е обяснимо. Болката е силна. Утре може да са нашите близки. Очевидно е, че здравната ни система е пред рухване, ако не е вече рухнала. Но лекарите са на фронта и се борят с пропадането й. Нали сте ги виждали в ковид отделенията – не се прибират с дни у дома. Това е жестока война.

Да обвиняваш войник на фронта, че не е спечелил всички битки, е невероятен цинизъм. Статистиката е безпристрастна – два процента от заразените губят битката, останалите 98 я печелят с помощта на лекарите, които сме готови да обесим в прилив на гняв.

Какво очаквате от демотивиран боец на фронта? Нищо освен загуби. А нашите губят два живота и спасяват 98. Не стреляйте в гърба им, аплодирайте ги!“

ЗАМИСЛЕТЕ СЕ, ПРЕДИ ДА ПРОДЪЛЖИТЕ ДА НИ УБИВАТЕ В ГРЪБ! УБИВАТЕ ЕДИНСТВЕНИТЕ СИ ЗАЩИТНИЦИ В ТАЗИ ВОЙНА!

Д-р Костадин Шахов, управител на болница

<div id="statiq" data-size="300×250" data-fallback=" „>

Коментари

коментара

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!